Daghap & Smoothie Café

35 Jaar On Microsoft®

In augustus 2021 is Raph 35 jaar actief op het Microsoft® platform! Wil je deel uitmaken van de happening, neem dan even contact op via raph.xs@live.nl! Of raphael@piphits.nl.

Hollywood Film Avond

In Californië zijn door bosbranden zo’n vijfhonderd woningen verwoest. Daarom nodig ik je uit voor een Hollywood Film Avond in huiselijke kring. Deelname is op basis van een vrijwillige financiële bijdrage, die aan de Los Angeles Fire Department Foundation wordt uitbetaald. Er is een ruime keuze uit films op bioscoop formaat en er worden lekkere hapjes en drankjes bij geserveerd. Bel even op 023 – 574 99 77 of mail raphael@piphits.nl als je deel wilt nemen! In verband met coronamaatregelen moet je wel klachtenvrij zijn, je naam en telefoonnummer opgeven en een aantal korte vragen over je gezondheid beantwoorden.

Inzamelingsetentje voor Beiroet

Kom bij Piphits dineren of lunchen en betaal een vrijwillige bijdrage, die ten gunste gaat komen van de hulp aan Libanon. Er is een ruime keuze uit maaltijden, dus er zit vast iets voor je tussen. Bel 023 – 574 99 77 om te reserveren. In verband met coronamaatregelen moet je wel klachtenvrij zijn, je naam en telefoonnummer opgeven en een aantal korte vragen over je gezondheid beantwoorden.

Smoothie Café

Op aanvraag is er bij Piphits in Haarlem een Smoothie café. Hier kun je onder het genot van een heerlijke smoothie babbelen over de dingen des levens. Bel hiervoor met 023 – 574 99 77. Er is wel een trap tussen de vestibule en het café.

NIEUW: Don’t drive drunk arrangement: 1 smoothie en een ritje in de wagen van Max Verstappen in een Formule 1 simulator!!!

Daghap
Regelmatig valt er iets gezonds te happen bij Piphits in Haarlem. Neem contact op om te vernemen wat er geserveerd wordt en/of om je aan te melden. Als Vriend van Piphits kom je in aanmerking voor wel erg voordelige voorwaarden!