Broednest voor voedings enthousiastelingen

Vanuit het Piphits HQ in Haarlem wordt er hard gewerkt aan conceptontwikkeling om de beleving van voeding te optimaliseren.

De schaal waarop Piphits werkt strekt zich uit tot een breed spectrum: we denken na over Europese campagnes om fruitconsumptie te stimuleren, maar we zitten ook wel eens met z’n tweeën gewoon even lekker aan een smoothie om ons sterk te maken voor dat wat mooi is in het leven.

Er zijn kookcursussen variërend van een oer-Hollands speklapje met aardappels en groente, maar ook van de grond af aan een geheel eigen verse pizza of pasta maken of andere bereidingen uit de wereldkeuken. We hebben kookgroepen georganiseerd in buurtcentra om eenzame ouderen wat perspectief te bieden, maar ook gratis fruitslaatjes uitgedeeld tijdens de Week van de Gezondheid.

Er zijn verslagen gemaakt van toonaangevende fruitevenementen in Berlijn of Rotterdam. En natuurlijk niet te vergeten de Nederlandstalige kinderliedjes over fruit die we in eigen beheer hebben opgenomen. Zo maar een greep uit de vele activiteiten van Piphits.

1 gedachte over “Broednest voor voedings enthousiastelingen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.