Over de oprichter

De oprichter van Piphits is Raphaël Steenbergen

Heeft vanaf zijn geboorte al affiniteit met (gezonde) voeding. In zijn middelbare schooltijd als bijbaantje hulpkok geweest en in de studententijd keurig in het buisje gekookt in 5-sterren gelegenheden.

Als ICT-pionier van het eerste uur en in hechte samenwerking met een psychologisch team heeft hij veel geleerd over communicatie en later ook trainingen gehad op het gebied van educatie. In de loop der jaren is hij dan ook getransformeerd van een guerilla-marketeer naar een charme-marketeer.  Vriendelijk waar mogelijk en streng waar noodzakelijk. En terechte kritiek altijd met tact en positieve energie!

Sinds 2003 is gezonde voeding zijn kernactiviteit. Niet alleen middels het aanbieden van kookcursussen en therapie voor thuiskoks, maar ook met ludieke campagnes voor de promotie van fruit. Verder staat hij ook heel hands-on zelf in de keuken.

Voor diegene die een bedankje willen sturen: de heer is een beetje calvinistisch. Geen alcohol, drugs of tabak zijn aan hem besteed. Hij leeft zelf in de overtuiging dat het ook zonder deze stimuli gezellig moet kunnen worden op het Piphits HQ te Haarlem. Een goeie sfeer en samenzijn met enthousiast gezelschap doen hem dan ook altijd goed. Zijn burgerlijke status is nog ongehuwd.