daghap

Daghap
Regelmatig valt er iets gezonds te happen bij Piphits in Haarlem. Neem contact op om te vernemen wat er geserveerd wordt en om je aan te melden. Als Vriend van Piphits kom je in aanmerking voor wel erg voordelige voorwaarden!

Wordt Vriend van Piphits en ontvang een gratis smoothie!

Elke week op zaterdag van 15:00 – 17:00 uur is er bij Piphits in Haarlem een smoothie café. Hier kun je onder het genot van een heerlijke smoothie babbelen over de dingen des levens. Omdat de ruimte beperkt is, dien je je hiervoor uiterlijk de vrijdag ervoor tot 20:00 uur aan te melden. Bel hiervoor met 023 – 576 25 44. Wil je graag, maar kun je niet op de aangegeven tijd? Neem dan ook even contact op met 023 – 576 25 44 voor de mogelijkheden.

Helaas is de locatie nog niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

NIEUW: Don’t drive drunk arrangement: 1 smoothie en een ritje in de wagen van Max Verstappen in een Formule 1 simulator!!! Voor een kleine vrijwillige vergoeding!

Tot slot: ik weet dat het nieuwe kennissen maken spannender wordt, naarmate de leeftijd vordert. Mijn credo is vooralsnog: de moed verloren, alles verloren. Vandaar dus deze uitnodiging.