Evenementen bij Piphits

Wordt Vriend van Piphits en ontvang een gratis smoothie!

Deutscher Abend

Omdat Piphits niet met een stand naar de Fruit Logistica in Berlijn kan en recent in het nieuws was dat de Duitse economie wat aan het kwakkelen is, is er binnenkort een Deutscher Abend bij Piphits. Heb je interesse om aan te schuiven om onder het genot van Bratwurst mit Sauerkraut te bespreken of en hoe we een goede buur kunnen worden, bel dan even met 023 – 574 99 77.

Smoothie Café

Op zaterdag 17 augustus 2019 is er bij Piphits in Haarlem een Smoothie café. Hier kun je onder het genot van een heerlijke smoothie babbelen over de dingen des levens. Bel hiervoor met 023 – 574 99 77. Wil je graag, maar kun je niet op de aangegeven dag? Neem dan ook even contact op met 023 – 574 99 77 voor de mogelijkheden. Uiteraard geldt: vol is vol!

Er is wel een trap tussen de vestibule en het café.

NIEUW: Don’t drive drunk arrangement: 1 smoothie en een ritje in de wagen van Max Verstappen in een Formule 1 simulator!!!

Daghap
Regelmatig valt er iets gezonds te happen bij Piphits in Haarlem. Neem contact op om te vernemen wat er geserveerd wordt en om je aan te melden. Als Vriend van Piphits kom je in aanmerking voor wel erg voordelige voorwaarden!