Daghap & Smoothie Café

Inzamelingsetentje voor Beiroet

Kom bij Piphits dineren of lunchen en betaal een vrijwillige bijdrage, die ten gunste gaat komen van de hulp aan Libanon. Er is een ruime keuze uit maaltijden, dus er zit vast iets voor je tussen. Bel 023 – 574 99 77 om te reserveren.

Smoothie Café

Op aanvraag is er bij Piphits in Haarlem een Smoothie café. Hier kun je onder het genot van een heerlijke smoothie babbelen over de dingen des levens. Bel hiervoor met 023 – 574 99 77. Er is wel een trap tussen de vestibule en het café.

NIEUW: Don’t drive drunk arrangement: 1 smoothie en een ritje in de wagen van Max Verstappen in een Formule 1 simulator!!!

Daghap
Regelmatig valt er iets gezonds te happen bij Piphits in Haarlem. Neem contact op om te vernemen wat er geserveerd wordt en om je aan te melden. Als Vriend van Piphits kom je in aanmerking voor wel erg voordelige voorwaarden!